Automatiske portåpnere

Portåpnere

En garasjeportåpner øker bekvemmeligheten i dagliglivet. Sikkerheten blir betraktelig bedre med en automatisk portåpner fra Edlandsporten.

Den åpenbare fordelen med våre automatiske portåpnere / garasjeportåpner er selvfølgelig at man slipper å forlate bilen for å åpne garasjeporten. Dette setter de fleste av oss pris på, spesielt når høstens ruskevær setter inn for fullt, eller når vinterkulda lurer utenfor den godt oppvarmede bilen. Da er en automatisk portåpner langt å foretrekke – med et trykk på knappen går porten opp av seg selv.

Det er derimot atskillig flere fordeler med Edandsportens automatiske portåpnere: De er enkle å montere, er stillegående med myk start og stopp, benytter seg av en plassbesparende drivskinne, og har selvjusterende kraftbegrensning. Selvfølgelig tennes og slukkes lyset automatisk når man bruker portåpneren, slik at man slipper å tenke på det selv.

Edlandsåpneren 150

- Stillegående
- Selvjusterende kraftbegrensning
- Myk start og stopp
- Plassbesparende drivskinne
- Lys tennes og slukkes automatisk
- Enkel montering

Tilleggsutstyr: fjernkontroll, trådløs kodestatur, impulsbryter med ledning. 

Last ned brosjyre »
kle 3217
edlands%c3%a5pneren 260

Edlandsåpneren 260/270/280 Bi-Link

- Stillegående
- Selvjusterende kraftbegrensning
- Myk start og stopp
- Plassbesparende drivskinne
- Lys tennes og slukkes automatisk
- Støtte for toveis komunikasjon
- Enkel montering

Last ned brosjyre »

Tilleggsutstyr til Bi-Link

Edlandsåpneren 370

- Stillegående
- Selvjusterende kraftbegrensning
- Myk start og stopp
- Plassbesparende drivskinne
- Lys tennes og slukkes automatisk
- Enkel montering
- HomeLink
portopner370

Teknisk informasjon


Edlandsåpneren har en manipulasjonssikker 868 Mhz fjernstyring, selvjusterende kraftbegrensning med lagring av data i mikroprosessorstyringen, nødutkobling ved strømbrudd, flatkabelsystem for rask montasje, strømsparekobling for minimalt energiforbruk (kun 4 watt i stillstand) og ekstra elektronisk hevestyring ved lukket port.

I tillegg til disse standardfunksjonene kan man kjøpe diverse ekstrautstyr, som blant annet nøkkelbryter som monteres på garasjeveggen, nødutløser, håndsender, impulsbryter og trådløse kodetastaturer.

Sikkerhet


Det er likevel ikke bare ren ”bedagelighet” som taler for å installere en Edlandsåpner. Et annet og særdeles vektig argument er sikkerhetsaspektet. Når Edlandsåpneren er montert på garasjeporten din, er porten låst. Og dersom noen forsøker å bryte opp porten, låser motoren i portåpneren seg. Dermed lar ikke porten seg åpne, og de ubudne gjestene må dra med uforrettet sak.

Edlandsportens automatiske portåpnere bidrar altså både til økt komfort og sikkerhet, og burde være et selvsagt tilskudd til en hver garasjeport.

Edlandsåpneren behandler din port med varsomhet. Du unngår hardhendt behandling som kan forekomme når du selv må lukke og åpne porten og har liten tid. Edlandsåpneren forlenger levetid på porten med varsom behandling.

MONTERINGSANVISNINGER

Edlandsåpneren 150
Kodetastatur til edlandsåpneren 150
Edlandsåpneren 260
Kodetastatur til edlandsåpneren 260
Edlandsåpneren 370
Kodetastatur til edlandsåpneren 370
Edlandsporten har vært en ledende bedrift i utviklingen av den moderne garasjeport – og selger kvalitetsporter både for hjemmemarkedet og for eksport.
Kontakt oss
Fabrikkveien 6,
4033 Stavanger
Telefon: 51 80 00 20
Telefax: 51 44 33 77