Garasjeporter og industriporter

Edlandsporten AS - din leverandør av garasjeporter gjennom forhandlernettverk i store deler av Norge

Privat
Industri
Privat
Industri

Om oss

Edlandsporten har vært en ledende bedrift i utviklingen av den moderne garasjeport – og selger kvalitetsporter både for hjemmemarkedet og for eksport.


Alle portene er forsynt med kraftige hengsler og beslag, og kan opereres manuelt eller automatisk – de er lette å håndtere og er sikre i bruk. Hos Edlandsporten forener vi tradisjon og innovasjon, noe du vil merke når du tar i bruk din nye garasjeport.

Hos oss får du gratis befaring! Fyll ut skjema og vi tar kontakt for å avtale tid for befaring. 
Bestill gratis befaring
Condoor-110804-011

Produkter

 

Vi har et bredt sortiment som dekker nær sagt alle ønsker du som kunde måtte ha.

De som velger garasjeport fra Edlandsporten kan velge mellom mange forskjellige mønstervarianter.

Vi leverer sidedører i samme design som garasjeporten. Dette gir et vakkert og enhetlig preg på garasjeanlegget
KLE_1518v3

Garasjeporter - Privat

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Edlandsportens stålporter er da et naturlig og trygt valg. Edlands stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde trenger man ikke avstivere.
_HBA2427b

Skreddersydde Industriporter

Produsert etter dine ønsker, med kvalitetsløsninger for enhver fasade. Når man ser etter den perfekte industriporten, da er styrke, sikkerhet og utseende viktig. Du ser etter et produkt som vil funger optimalt under alle forhold. Vi kan levere dette produktet etter dine ønsker og spesifikasjoner til riktig tid.
_DSC9816

Sidedører

Til de fleste portvarianter leverer vi sidedører med aluminiumskarm i samme design og mønster. Har du behov for gangdør til din garasje, kan vi levere dør i samme design som garasjeporten. Slik fremmer du helhetsintrykket av garasjen. En av fordelene med at døren leveres i stål, er at den er svært formstabil, noe som er av stor betydning i en garasje som gjerne har et sterkt svingende klima.
maltaging

Monteringsanvisninger & måltaging

Viktig å huske på! Når du mottar porter eller dører, må du kontrollere at det ikke er defekter eller mangler på produktene. Eventuell reklamasjon må skje før overflatebehandling eller montering starter og senest 8 dager etter at produktet ble mottatt. Stålportene er ferdig overflatebehandlet fra fabrikken.
Edlands%C3%A5pneren%20260

Portåpnere

En garasjeportåpner øker bekvemmeligheten i dagliglivet. Sikkerheten blir betraktelig bedre med en automatisk portåpner fra Edlandsporten. Den åpenbare fordelen med våre automatiske portåpnere / garasjeportåpner er selvfølgelig at man slipper å forlate bilen for å åpne garasjeporten. Dette setter de fleste av oss pris på, spesielt når høstens ruskevær setter inn for fullt, eller når vinterkulda lurer utenfor den godt oppvarmede bilen.
ØNSKER DU Å BESTILLE GARASJEPORT, ELLER LURER DU PÅ NOE?
Kontakt oss

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.