STÅLPORTER - GARASJEPORTER

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Garasjeport - Privat

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Edlandsportens stålporter er da et naturlig og trygt valg.

Edlands stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde trenger man ikke avstivere. 

Forsiden og baksiden på portelementene er sammenskrudd, og helstøpt polyurethane-skum er så påført de tykke stålplatene etter sandwich-prinsippet. Dette gir en overlegen styrke få andre produsenter kan matche. 

Dermed har man en svært solid garasjeport, som også sikrer mot innbrudd. Spesielt dersom man også monterer en automatisk portåpner fra Edlandsporten, med innbruddssperre. Les mer om dette under ”Portåpnere”.
 

OM DESIGN

De fleste nøyer seg ikke bare med sterke garasjeporter, det skal selvfølgelig se pent ut også. Edlandsporten gir deg trygghet via solide kvalitetsprodukter, samtidig som du har valgfrihet gjennom det brede utvalget av design.

Designet på Edlandsportens garasjeporter er av det beste på markedet, med trestruktur og markerte og dype fyllinger som gir et naturlig og tiltalende utseende. Vi leverer også porter med liggende panel for de som ønsker det; både med trestruktur og glatt overflate.

Man har generelt sett mange valgmuligheter når det gjelder utseendet på stålportene. Uansett om man ønsker tradisjonelle og nøytrale farger, som for eksempel en helt hvit port, eller om man vil ha noe mer spesielt, som grafittgrå eller nøttedesign.

Alle hvite stålporter kan behandles i en valgfri NCS- eller RAL kode, slik at helheten blir ivaretatt på best mulig måte. Og dersom man velger en stålport med vinduer har man også et bredt spekter av vinduer å velge mellom: Portene med fyllingspaneler kan leveres med buede eller rektangulære vinduer.Altså vanlige firkantede og smårutede vinduer, eller buede vinduer som om ønskelig kan danne et solmønster. Designet på vinduene er fleksibelt, og passer uansett størrelse på porten. Vinduene kan leveres både isolerte og uisolerte, alt etter hva slags behov og ønsker du som kunde har. Spesielle design vinduer i stål levers også til porter med liggende panel og glatt design.
 

Befaring

Vi tilbyr gratis befaring slik du får din garasjeport skreddersydd til din garasje. Fra vår avdeling på Forus tilbyr vi gratis befaring til følgende steder: Stavanger, Randaberg, Sola, Sandnes, Klepp, Bryne, Nærbø og omegn. Kontakt oss for gratis befaring. Bor du i en annen del av landet kontakt din nærmeste forhandler. Klikk her for å finne din forhandler

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.
Edlandsporten-logo-invers
Registrert leverandør i
SB_logo_cmyk
Kontakt oss
bunn-address
Fabrikkveien 6,
4033 Stavanger
bunn-telefon
Telefon: 51 80 00 20
Telefax: 51 44 33 77
© Copyright 2018 Edlandsporten AS