Industriporter

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.

Brannklassifisert leddport elysium EI₁ 90

Leaflet-Fire-sectional-door-EI90-2

Den brannsikre leddporten er en pålitelig og svært effektiv port med brannmotstand EI₁ 90 minutter.


Ideelt egnet for lukking av store haller, branner og eksplosjonsfarlige områder, lagring av farlige materialer, slik som PGS15 områder. Når den er koblet til et brannvarslingsanlegg, lukkes leddporten automatisk etter brannalarmen. Den spesielle ledeplaten hindrer tilbakesmell. Leddporten0 kan betjenes for daglig bruk. Standard tilgjengelig i sinkbelagt stål eller RAL 90002. Leveres i alle RAL farger.
 
  • For daglig bruk
  • Klassifisering EI₁ 90
  • Testet i henhold til NEN-EN 1634-1
  • Dørvekt 35 kg/m2
  • Egnet for PGS15 (lagring av farlig gods)
  • Røykmotstandsdyktig i henhold til SM/SA
  • Væskesperre 400 mm
  • Gangdør
Leaflet-Fire-sectional-door-EI90-3
Leaflet-Fire-sectional-door-EI90-4
FUNKSJONALITET
Den brannsikre leddporten er egnet for normal daglig bruk. Kvaliteten av den isolerende kjernen og den spesielle leddporten gir et utmerket brannsikkert segl.

NVENDELIGHET
Brannsikre områder i fabrikker, sykehus, skoler og flere bygninger.Brann og farlige områder, lagring av farlige materialersom PGS15 områder.

STANDARDER
Testet i henhold til NEN-EN 1634-1Klassifisering EI₁ 90. Spør etter eksakte dimensjoner og klassifiseringer.

UTSEENDE
Dørbladet er sammensatt av paneler med en veggtykkelse på 65 m, og erFylt med brannsikkert materiale. Panelene er ferdig med sendzimirgalvaniserte plater, RAL 9002. Panelene er tilgjengelig som ekstrautstyr i alle RAL farger

SKINNESYSTEM
Skinnen er konstruert spesielt for denne porten. Standardsystemet er den normalskinnen. Den nødvendige takhøyde er 900 mm.En high-lift jekk eller et vertikalt system er også en av mulighetene.

BEHANDLING
Leddporten er drevet av en 400V stasjonog standard elektrisk lukking. Eventuelt kan den bli utstyrt med en FailSafe 400V stasjon eller et backup-batteri.Døren fungerer uten hjelp av noen fjærer.

OPERASJON
Leddporten er utstyrt med en kontroll boks med trykknapper opp /stopp/ ned. Kontrollboksen kan bli koblet til hvilken som helst brann eller røykdeteksjon system og være utstyrt med frittstående røykvarslere. Med daglig bruk kan alle slags styringssystemer benyttes.

DIMENSJONER
Bredde opp til 5250 mm, høyde opp til 5250 mm. Større dimensjoner kan lages, men er utenfor testrapport. Dørblad 65 mm tykk.

VEKT
Dørvekt er ca. 35 kg per kvadratmeter. Totalvekt avhengig av ytelse og størrelse.

VALGFRITT
Gangdør, plassert i midten av dørbladet. Væskesperre 400 mm høy, i henhold til PGS15: 2011. Røyksikker Sa / Sm i henhold til EN1634-3: 2004.

Brannklassifiserte vinduer

Vindu EI60
Brannklassifisert vindu i EI 60
Dør i port med brannklassifisert vindu i EI60
Dør i port med brannklassifisert vindu i EI60
Størrelse på vinduene er 660 x 225 mm (bxh)
Dør i port så er vinduet maks 460 x 225 mm (bxh)
Størrelsene er netto størelse på selve glasset. 

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.